Over mij

Hi, ik ben Judith!

Ik ben copywriter, Neerlandica en heb een zwak voor mooie woorden en goede lyrics. Het is mijn doel om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het schrijven van kraakheldere teksten. Wat in jouw hoofd zit, vertaal ik naar een duidelijke blog, informatieve whitepaper of goede salespagina. En dat doe ik niet alleen, dat doen we samen. Teamwork makes the dream work. 

Ik ben geboren in Delft, heb Nederlands gestudeerd aan de Universiteit Leiden en woon nu op de langste laan van Nederland: de Laan van Meerdervoort in Den Haag. De tijd gaat snel, ondertussen heb ik 15 jaar ervaring op het gebied van copywriting, marketing en communicatie.  Ik heb een voorliefde voor goede muziek, zonnige zondagmiddagen en lekker eten. Het liefst in combinatie. Maar het gaat natuurlijk helemaal niet over mij. Het gaat over jou. En hoe ik jou kan helpen. Neem gerust contact met mij op.

Tekstschrijver Den Haag

Wat anderen zeggen

"Judith gebruikt haar communicatieskills voor haar teksten, maar óók voor de manier van samenwerken, waardoor het heerlijk schakelen is." 
De Marketing Ninja
Babs Muljadi
De Marketing Ninja

Jouw
voordelen

Goede copy

Je hoeft je geen zorgen meer te maken of jouw teksten wel goed geschreven zijn, want dat doe ik voor je! Met jouw input. Teamwork makes the dream work.

Meer klanten

Goede en duidelijke teksten zorgen voor meer klanten. Een goede tekst is niet alleen foutloos, maar is ook op een slimme manier overtuigend. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je wat persoonlijkheid toevoegt aan jouw salescopy, klanten sneller overgaan tot aankoop?

Meer tijd

Wanneer je het schrijven van jouw teksten uit handen geeft, betekent dat: meer tijd voor jouw bedrijf en de dingen waar jij goed in bent en blij van wordt. Huur mij tijdelijk in of voeg me flexibel toe aan je team. Het kan allemaal.

Flexibiliteit

Je wilt dat er goede copy geschreven wordt, maar er ligt niet genoeg werk om er iemand voor in dienst te nemen. Of de klus is tijdelijk omdat je nu echt even handjes te kort komt. Hier ben ik!