Copywriter Direct

Hier lees je mijn aanbod & werkwijze

Waar kan ik je mee helpen?

Webteksten

Ik schrijf teksten voor jouw homepage, salespagina of landingspagina. Maar ook blogs, whitepapers, nieuwsbrieven en teksten voor social media kanalen.

Zakelijke communicatie

Ik draai mijn hand niet om voor een heldere, zakelijke brief of een informatieve folder, leaflet of direct mailing.

Upgrade uurtje

Wil je liever niet te veel veranderen aan je teksten? Boek een upgrade uurtje! Ik zorg met behulp van een paar quick fixes voor een upgrade van jouw teksten. Uiteraard controleer ik ook de spelling. .

€ 95,-

Salespagina

Klaar om jouw aanbod online te zetten? Mijn salespagina-formule zorgt gegarandeerd voor succes. 

Vanaf € 550,-

Mini websitescan

Benieuwd wat er verbeterd kan worden aan de teksten op jouw website? Ik doe een website-scan en geef concrete tips om jouw teksten te upgraden. Ik herschrijf bovendien twee pagina's. 

€ 500,-

Website wasstraat

Jouw website door de wasstraat? Ik herschijf de gehele website en geef tips voor verbeteringen (tot 10 pagina's).

Vanaf € 2000,-

Wat anderen zeggen

"De websitescan van Judith is echt een aanrader. Ze vertaalt mijn ideeën gelijk in een pakkende tekst die ik direct kan gebruiken."
Marleen van Trommelen
Marleen Trommelen
Tutti Creations

Samen aan de slag

Wat in jouw hoofd zit, vertaal ik naar een duidelijke blog, informatieve whitepaper of goede salespagina. En dat doe ik niet alleen, dat doen we samen. Teamwork makes the dream work. 

1

Intake & offerte

Je hebt besloten een tekstschrijver in te huren! Good for you. Aan het begin van een traject vindt er altijd eerst een intake plaats, we bespreken jouw wensen en vervolgens maak ik een offerte op maat, 

2

Schrijven?

Ben je akkoord met de offerte? Dan ga ik voor je aan de slag. We spreken een deadline af, zodat je precies weet wanneer jij de tekst ontvangt en er de tijd voor hebt om er naar te kijken. Ik houd me natuurlijk aan de besproken uren.

3

Feedbackronde

Ik werk altijd standaard met 1 feedbackronde. Dit is het moment om jouw suggesties en aanpassingen met mij te delen, zodat de tekst echt naar wens wordt en bij jou past. We bespreken dit samen

4

Klaar?

We spreken een deadline af waarop ik de tweede versie naar je opstuur. De tekst is klaar om gebruikt te worden!. Heb je nog feedback? Dan kunnen we natuurlijk een tweede ronde inplannen,