Copywriter On The Side

Voeg me flexibel toe aan je team

Jouw voordelen

Flexibiliteit

Voor een aantal dagen in de week versterking nodig van jouw team? Behoefte aan een aantal uur copywriting in de week? Je schakelt mij gemakkelijk en flexibel in voor een tijdelijke opdracht.

Ervaring

Ik heb 15 jaar ervaring op het gebied van copywriting, marketing en communicatie. Huur je mij in, dan weet je zeker dat je een flinke bak ervaring in huis haalt. MKB, GZK, startende ondernemers. Ik ben er allemaal bekend mee!

Samenwerker pur sang

Als er iets is wat ik kan, dan is het samenwerken. Ik zorg ervoor dat ik snel écht onderdeel ben van een team en kan me snel aanpassen aan bestaande processen en werkwijzen. Ik ben altijd positief, vooral na mijn eerste kop koffie!

Wat anderen zeggen

Judith is een feest om mee te werken! Niet alleen vanwege haar prettige persoonlijkheid, maar met name ook vanwege haar goede scherpe teksten! Ze is altijd positief, kwalitatief, punctueel, communicatief sterk en kan goed plannen! ‘
Sandra Willemse
Sandra Willemse
Retail Republc

Judith de Waardt

Hi, ik ben Judith

Ik ben copywriter, Neerlandica en heb een zwak voor mooie woorden en goede lyrics. Het is mijn doel om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het schrijven van kraakheldere teksten. Wat in jouw hoofd zit, vertaal ik naar een duidelijke blog, informatieve whitepaper of goede salespagina. En dat doe ik niet alleen, dat doen we samen. Teamwork makes the dream work. 

Tekstschrijver Den Haag