Dit zeggen anderen

Reviews

"Judith is een feest om mee te werken! Niet alleen vanwege haar prettige persoonlijkheid, maar met name ook vanwege haar goede scherpe teksten! Daarbij is ze altijd positief, kwalitatief, punctueel, communicatief sterk en kan ze goed plannen! " ​
Sandra Willemse
Sandra Willemse
Retail Republic
Babs Mujaldi

Judith gebruikt haar communicatieskills voor haar teksten, maar óók voor de manier van samenwerken, waardoor het heerlijk schakelen is.

Babs Muljadi

De Marketing Ninja

"Ik vind het persbericht fantastisch en ben het eens met jouw opmerkingen en keuze voor de titel. Het is een bericht geworden dat erg goed bij ons past. Heel erg bedankt!"
"Ik vind de teksten erg leuk geworden, Judith. Knap ook dat je het zo bondig weet te houden en zo helder!"
"YES, wat goed! Dankjewel! Ik ga de tekst eigenlijk gewoon meteen doorzetten naar het vertaalbureau."
"Het was heerlijk samenwerken met je! Dankzij jouw creatieve pen is er een bevlogen nieuwe tone of voice."
Sarah van Bunningen-de Jong
Sarah van Bunningen-de Jong
Bakker.com
Janine Brieskorn

Judith is iemand die met je de materie induikt. Haar inlevingsvermogen is zeer groot, wat het juist zo fijn maakt wanneer je stappen wilt maken op het gebied van content. Ze heeft geholpen op het gebied van onsite content tot aan nieuwsbrieven en social media. Voor ons team een grote aanwinst op het juiste moment! 

Janine Brieskorn

PRENATAL

Ben je op zoek naar de juiste woorden? Bijvoorbeeld om je doelgroep beter te bereiken? Of om de kern van je boodschap krachtig over de bühne te krijgen? Judith heeft aan een half woord genoeg. Ze doet echt alles om uit elke tekst te halen wat er in zit is. Stilistisch, maar ook inhoudelijk.
Pieter Brusman
Pieter Brusman
Retail Republic
Annemiek van Leeuwen

“Het lukt Judith steeds weer om inhoudelijk een sterk verhaal neer te zetten en aan de benodigde voorwaarden voor online communicatie te voldoen.

Annemiek

Emakina

"De websitescan van Judith is echt een aanrader. Ze vertaalt mijn ideeën gelijk in een pakkende tekst die ik direct kan gebruiken."
Marleen Trommelen
Marleen Trommelen
Tutti Creations