Tekstschrijver Den Haag

Commerciële tekstschrijver voor Den Haag…en de rest van Nederland 

Tekstschrijver Den Haag

Tekstschrijver Den Haag
Waar kan ik je mee helpen?

Copywriter Direct

Direct een copywriter nodig? Ik help je uit de brand! Wat in jouw hoofd zit, vertaal ik naar een duidelijke blog, informatieve whitepaper, goede salespagina of informatief persbericht. Bel me direct!

Copywriter On The Side

Je hebt behoefte aan duidelijke teksten en aantrekkelijke content, maar er ligt niet genoeg werk om er iemand voor in dienst te nemen. Of de klus is tijdelijk, omdat je even handjes tekort komt. Voeg me flexibel toe aan je team!

Wat anderen zeggen

"Judith is een feest om mee te werken! Niet alleen vanwege haar prettige persoonlijkheid, maar met name ook vanwege haar goede scherpe teksten! Ze is altijd positief, kwalitatief, punctueel, communicatief sterk en kan goed plannen!"
Sandra Willemse
Sandra Willemse
Retail Republc
"Judith is iemand die met je de materie induikt. Haar inlevingsvermogen is zeer groot, wat het juist zo fijn maakt wanneer je stappen wilt maken op het gebied van content. Ze heeft geholpen op het gebied van onsite content tot aan nieuwsbrieven en social media. Voor ons team een grote aanwinst op het juiste moment! 
Janine Brieskorn
Janine Brieskorn
Prenatal

Op zoek naar een tekstschrijver in Den Haag?

Die heb je gevonden!

Hi, ik ben Judith de Waardt en ik ben tekstschrijver, Neerlandica en ik weet ook wel wat van marketing. Het is mijn doel om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het schrijven van duidelijke teksten. Wat in jouw hoofd zit, vertaal ik naar een goede set-tekst, een duidelijke blog, goede salespagina of informatieve whitepaper. En dat doe ik niet alleen, dat doen we samen. Teamwork makes the dream work. 

Tekstschrijver Den Haag

Tekstschrijver Den Haag inschakelen? Jouw voordelen

Goede copy

Je hoeft je geen zorgen meer te maken of jouw teksten wel goed geschreven zijn, want dat doe ik voor je! Het resultaat? Aantrekkelijke, duidelijke en seo-proof teksten.

Meer klanten

Goede en duidelijke teksten zorgen voor meer klanten. Een goede tekst is niet alleen foutloos, maar is ook op een slimme manier overtuigend. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je wat persoonlijkheid toevoegt aan jouw salescopy, klanten sneller overgaan tot aankoop?

Meer tijd

Wanneer je het schrijven van jouw teksten uit handen geeft, betekent dat: meer tijd voor jouw bedrijf en de dingen waar jij goed in bent en blij van wordt. Huur mij tijdelijk in of voeg me flexibel toe aan je team. Het kan allemaal.

Flexibiliteit

Je wilt dat er goede copy geschreven wordt, maar er ligt niet genoeg werk om er iemand voor in dienst te nemen. Of de klus is tijdelijk omdat je nu echt even handjes tekort komt. Hier ben ik!

Copywriter in Den Haag nodig? Neem gerust contact met mij op!

Contact

De Tekstfactory
Judith de Waardt

info@detekstfactory.com / 06-19852586

Tekstschrijver Den Haag

Tekstschrijver FAQ

Deze vragen krijg ik het meest gesteld

Je kunt bij mij terecht voor het schrijven van blogs, whitepapers, seo-teksten, nieuwsbrieven, social posts, productteksten, sales pagina’s, zakelijke brieven en persberichten. Wil je dat ik wat anders schrijf? Neem gerust contact met mij op. 

Je kunt me inschakelen voor losse opdrachten. Bijvoorbeeld een aantal blogs, een nieuwsbrief, persbericht, salespagina of seo-traject. 

Maar, je kunt me ook tijdelijk inhuren. Bijvoorbeeld als er een groot project aankomt of als je je team tijdelijk wilt versterken met een tekstschrijver. Dat kan gaan om bijvoorbeeld 1 of 2 dagen in de week.

Dat is natuurlijk altijd lastig te zeggen over jezelf. Maar, ik denk dat ik vooral een echte teamplayer ben. Ik vind dat je samen een goede tekst maakt en zal zo ook ieder traject aangaan. Ik maak de planning bespreekbaar, houd het budget in de gaten en ben er open over als ik twijfel over bepaalde aspecten van de tekst. Verder zorg ik ervoor dat we het hele traject op één lijn zitten. Als jij de tekst wat wilt aanpassen of bepaalde zinnen of woorden niet helemaal voelt, maak ik daar geen enkel probleem van. Kortom: kies je voor mij als tekstschrijver dan is er niet echt sprake van de verhouding opdrachtgever/opdrachtnemer, maar gaan we als team zorgen dat er mooie teksten geschreven worden waar jij blij van wordt. 

Ik schrijf zeker seo-proof, maar ik ben geen seo-expert. Wat ik hier mee bedoel? Ik weet hoe je seo-proof schrijft: korte zinnen, alinea’s met kopjes, foutloze en duidelijke teksten, interne en externe linkjes en af en toe een klein onderzoekje op Google trends. Voor een echt seo-traject werk ik altijd samen met een seo-bureau. Dit houdt in dat zij de strategie bedenken en dat ik die vervolgens uitvoer en er mijn eigen creatieve draai aan geef. Een seo-traject bestaat dus altijd uit drie partijen: opdrachtgever (jij), een seo-expert en de tekstschrijver (ik). Een gouden combinatie, als je het mij vraagt. Ik heb al aan meerdere succesvolle seo-projecten mee mogen schrijven.

Ik zie vaak formele teksten voorbij komen die goed geschreven zijn, maar die mij totaal niet raken. Het is een misverstand om te denken dat je indruk maakt door afstandelijk en formeel te schrijven. Met formeel taalgebruik creëer je juist alleen maar afstand. Moeilijke woorden maken geen indruk, die zorgen alleen voor verwarring. En veel bijzinnen, jargon en hoofdletters zorgen alleen maar voor irritatie.

Mijn advies: schrijf gewoon zoals je spreekt. Niet meer en niet minder. Loop je tekst hierna nog een keer door om de puntjes op de i te zetten en je hebt een normale, duidelijke tekst. Dit is de perfecte manier om mensen aan je te binden. En je tekst is nog makkelijk te begrijpen ook.Ik werk voor/ heb gewerkt voor o.a. Schoonenberg, Bakker.com, PostNL, The Hague online, Holland & Barrett, FarmCamps, RPR Stakelholdermanagement. Verder word ik regelmatig ingeschakeld door verschillende reclamebureaus en marketingbureaus. Je kunt me bereiken door een mailtje te sturen naar info@detekstfactory.com of bel me op 06-19852586. Meer weten? Bekijk hier mijn LinkedIn pagina